Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Kik met nieuwe album Stad en Land naar Hedon

27 oktober 2017-19:30 - 23:30

€18,50

Zwolle – De Nederlandse beatgroep The Kik komt op 27 oktober voor een optreden naar Hedon. Het is drie jaar geleden dat de band voor het laatst in het Zwolse poppodium stond. Het optreden is een show in het kader van hun nieuwe album Stad & Land waarmee ze heel toepasselijk door het hele land reizen. De kaartverkoop is van start gegaan.

De laatste jaren waren voor The Kik bijzonder productief. Zo speelden de jongens op een groot aantal zomerfestivals, deden ze een uitgebreide tour langs vele theaters en maakten ze een album met de inmiddels overleden protestzanger Armand. Alle ervaringen en emoties die deze periode met zich mee heeft gebracht heeft de band muzikaal en inhoudelijk weten onder te brengen in het album Stad & Land. Kenmerkend voor The Kik is dat ze dit bijzonder muzikaal doen en met een flinke dosis humor.

Voor The Kik zanger Dave von Raven zijn het drukke tijden. Naast de tour rondom Stad & Land zit hij ook in het AVROTROS televisieprogramma Maestro waarvan de eerste uitzendingen binnenkort van start gaan. Support bij het optreden van The Kik is er van Clean Pete.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2017
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€18,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button