Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Team Actief voor Hospice Zwolle beklimt Mont Ventoux

30 augustus 2018 - 31 augustus 2018

Hospice Zwolle is een van de goede doelen tijdens het jaarlijkse evenement ‘Groot verzet tegen kanker’ van de stichting Mont Ventoux, dat eind augustus plaatsvindt in Zuid-Frankrijk. Hospice Zwolle is voor haar eigen team nog op zoek naar deelnemers en sponsoren.

Op 30 en 31 augustus wil team Actief voor Hospice Zwolle met een grote groep enthousiaste fietsers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux beklimmen. Op een actieve manier samen een steentje bijdragen aan een bijzonder doel is de gedachte die erachter zit.
“Plezier, betrokkenheid en saamhorigheid staan voorop”, zegt Edwin ter Burg, een van de initiatiefnemers van team Actief voor Hospice Zwolle. Daarom worden voor het team vanaf eind mei – als voorbereiding op de beklimming – een aantal sportieve activiteiten georganiseerd onder leiding van bekende Nederlandse (ex-)topsporters.

Lokaal goed doel

De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker, is de belangrijkste waarde van de Stichting Mont Ventoux. Naast KWF Kankerbestrijding steunt de stichting Mont Ventoux daarom ook lokale initiatieven die voor de directe omgeving van ongeneeslijk zieke mensen een waardevolle bijdrage leveren. Hospice Zwolle past daar goed bij. “In Hospice Zwolle bieden we mensen die nog maar kort te leven hebben een zo goed en comfortabel mogelijk huiselijk verblijf”, zegt Aukje van Kalsbeek, voorzitter van Stichting Hospice Zwolle. “Daar is veel geld voor nodig. Daarom ons verzoek: doe mee! Want door mee te doen aan dit evenement kunnen we geld ophalen voor ons hospice.”

Aansluiten bij het team

Team Actief voor Hospice Zwolle is nog op zoek naar deelnemers en sponsoren. Kijk voor meer informatie en aanmelden op hospicezwolle.nl/beklimming-mont-ventoux. Of meld je meteen aan als deelnemer of sponsor van team Actief voor Hospice Zwolle op grootverzettegenkanker.nl.

 

Gegevens

Begin:
30 augustus 2018
Einde:
31 augustus 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

Stichting Mont Ventoux
Hospice Zwolle
Back to top button