Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Suzan & Freek keren in het voorjaar terug naar Hedon

2 maart 2018-20:00 - 23:30

€16,00

Zwolle – Online sensaties Suzan & Freek komen op vrijdag 2 maart een optreden in Hedon verzorgen. Nadat ze afgelopen najaar tijdens hun clubtour de kleine zaal van Hedon in no time wisten uit te verkopen komen ze nu terug voor een show in de grote zaal. Een bijzondere prestatie voor een artiest om de stap te maken van de kleine zaal naar de grote zaal in een halfjaar tijd.

Suzan & Freek maken covers uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze in een akoestische setting. Suzan & Freek plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘. Hierbij zijn onder andere filmpjes met Matt Simons, MAAN en Paskal Jakobsen (Bløf) opgenomen. Op deze manier weten zij in korte tijd een groot publiek aan zich te binden. In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down van The Chainsmokers werd ontdekt en gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf.
Na hun uitverkochte clubtour in 2017 en optredens op onder andere het Sziget Festival in Boedapest, support-acts voor Milow & Walk Off The Earth en een optreden bij RTL Late Night, is het nu tijd om de grote zaal van Hedon te veroveren.

Gegevens

Datum:
2 maart 2018
Tijd:
20:00 - 23:30
Kosten:
€16,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
Back to top button