Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studentenverenigingen uit heel Nederland verzamelen zich in de IJsselhallen Zwolle

6 april 2018-20:00 - 23:00

Zwolle – Op vrijdag 6 april zal het NSV-Songfestival voor de tweede keer plaatsvinden in Zwolle. Zo’n 1300 studenten van Navigators Studentenverenigingen uit 14 verschillende studentensteden door heel Nederland zullen zich verzamelen in de IJsselhallen. Navigators Studentenverenigingen is een christelijke organisatie met het motto: ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. De avond zal in het teken staan van de muzikale acts die worden aangeleverd door verschillende studentensteden. Het doel van dit evenement is om verbinding te stimuleren tussen de Navigators Studentenverenigingen in Nederland.

Tijdens het NSV-Songfestival in de IJsselhallen treden 14 bands uit de verschillende studentensteden op. Wie zet de beste act neer en gaat er vandoor met de winst? De stad die deze avond wint krijgt de eervolle taak om volgend jaar het NSV-Songfestival te organiseren. In Zwolle is het NSV-Songfestival voor het laatst in 2009 georganiseerd in theater de Buitensoos. Dit jaar is het thema ‘Once in a blue moon’, een Engels gezegde wat de zeldzaamheid van een gebeurtenis duidelijk maakt. Het is bijzonder dat het NSV-Songfestival dit jaar gaat plaatsvinden in Zwolle, en dat zoveel studenten uit heel Nederland naar dit evenement komen.

Het NSV-Songfestival wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit leden van Navigators Studentenvereniging Zwolle (NSZ). Het vindt plaats op vrijdag 6 april om 20.00 uur in de IJsselhallen te Zwolle. Kaarten zijn te koop via www.nsvsongfestival.nl.

Gegevens

Datum:
6 april 2018
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle, Overijssel 8011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038-4211843
Site:
https://www.ijsselhallen.nl/
Back to top button