Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Streek/foodmarkt Breecamp Bruist in Stadshagen!

14 oktober 2017-15:00 - 20:00

Zwolle – Zaterdag 14 oktober is het weer zover, de jaarlijkse streek/foodmarkt Breecamp Bruist van buurtmoestuin Hof van Breecamp in Stadshagen.

Naast de kramen met streekproducten zoals kaas, zuivel en groente, zijn er dit jaar, voor het eerst, een aantal foodtrucks aanwezig. Pulled pork, Italiaanse broodjes, Zwols bier en nog veel meer.
De muzikale bijdrage is dit jaar van de Zwolse band Om de Hoek. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals een demonstratie schapen drijven, edelsteen slijpen en popcorn poffen boven een vuurton. En uiteraard wordt er net als voorgaande jaren paling gerookt!

Deze editie van Breecamp Bruist is de laatste streek/foodmarkt op de huidige locatie in Breecamp, Stadshagen.
Na 4 jaar moet buurtmoestuin Hof van Breecamp het veld ruimen voor woningbouw.
Maar, als enig burgerinitiatief in Zwolle, krijgt buurtmoestuin Hof van Breecamp een nieuwe, permanente plek in de wijk! Om het einde van de huidige locatie een officieel tintje mee te geven komt wethouder Rene de Heer de moestuin sluiten.

De verhuizing van de moestuin kost behoorlijk wat geld en moet, grotendeels, door de moestuinders zelf bekostigd worden.
Om geld in te zamelen wordt er tijdens de streek/foodmarkt Breecamp Bruist een grote loterij gehouden met super mooie prijzen. Al deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers in Zwolle die buurtmoestuin Hof van Breecamp een warm hart toe dragen.
Wat te denken van o.a. cadeaubonnen, een bierpakket, babyartikelen en een fotoshoot voor het hele gezin. Koop loten op de Breecamp Bruist en maak kans op deze prachtige prijzen.

Let op: bij de meeste kramen kunt u niet pinnen!

De streek/foodmarkt Breecamp Bruist wordt gehouden op zaterdag 14 oktober aan de Jac. P. Thijsselaan in Breecamp, Stadshagen van 15:00 tot 20:00.

Mocht het slecht weer worden dan wijken wij uit naar basisschool de Paperclip in Breecamp!

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
15:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Buurttuin Hof van Breecamp
Breecamp
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
CRAFT Benelux Sportswear
Back to top button