Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Storytrail stadswandeling Zwolle met verhalenverteller Godefridus

11 maart 2018-14:00 - 18:00

€12

Verhalenverteller Godefridus van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt u uit voor een bijzondere Storytrail stadswandeling door Zwolle. Op zondagmiddag 11 maart neemt hij u mee door de binnenstad én door de stadsgeschiedenis. Onderweg kunt u genieten van de mooiste Zwolse sagen en legenden.

De Storytrail stadswandeling Zwolle is een historische rondleiding en verteltheatervoorstelling in één. De meeslepende verhalen van Godefridus nemen u mee naar het verre verleden. Zwolle was een machtige stad, nam het op tegen woeste roofridders, bouwde de hoogste kerktoren van de Lage Landen en gaf Kampen en Deventer het nakijken. U kunt het allemaal beleven tijdens de Storytrail stadswandeling Zwolle, een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 11 maart 2018 om 14.00 uur op de Grote Markt. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-zwolle. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Gegevens

Datum:
11 maart 2018
Tijd:
14:00 - 18:00
Kosten:
€12
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

Theatergezelschap Stadsavonturen
E-mail:
info@stadsavonturen.nl
Site:
www.stadsavonturen.nl

Locatie

Grote Markt Zwolle
Back to top button