Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Sterker naar Werk”

18 oktober 2018-09:00 - 14:00

€5,00

Zwolle – Werk zoeken is vaak vermoeiend en frustrerend, daar kun je alle hulp bij gebruiken. Daarom organiseren Stichting Voor Elkaar Zwolle, Arbopositief, de Gift City en Stadkamer op 18 oktober het evenement “Sterker naar Werk”. Hier krijgt men meer bagage om van de zoektocht naar werk een succes te maken. Met inspiratie om door te gaan en kennis en vaardigheden die je verder kunnen helpen. De activiteit vindt plaats in Stadkamer centrum.

Op zoek naar een baan, maar wil je eens kijken waar nu echt je kracht ligt? Kom je tijdens een sollicitatiegesprek (voor je gevoel) niet goed uit de verf? Kun je inspiratie gebruiken na de zoveelste afwijzing. Voor dat alles en meer kan men voor de Sterker naar Werk special op donderdag 18 oktober terecht. Op deze dag staan 5 workshops op de planning over kerntalenten, solliciteren, presenteren met virtual reality, LinkedIn en veerkracht. Er is een informatiemarkt en als afsluiting een netwerklunch.

Graag voorafgaand aan het evenement aanmelden. Het volledige programma staat op voorelkaarzwolle.nl/sterker-naar-werk. Hier kan men zich ook aanmelden en intekenen voor de workshops.

Gegevens

Datum:
18 oktober 2018
Tijd:
09:00 - 14:00
Kosten:
€5,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
voorelkaarzwolle.nl/sterker-naar-werk.

Organisator

Arbopositief
E-mail:
zwolle@arbopositief.nl
Site:
http://www.arbopositief.nl/

Locatie

Stadkamer, Centrum Zwolle
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle, Overijssel 8011 CV Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 421 7278
Site:
https://stadkamer.nl/
Back to top button