Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

StarrJazz met Claudio Jr De Rosa 4et

3 december 2019-19:30

€15,50
Cultuurschip Thor

Zwolle – Op dinsdag 3 december wordt het op Cultuurschip Thor onstuimig genieten van het bruisende maar ook subtiel spelende Jazzkwartet van saxofonist Claudio Jr De Rosa. Deze uit Napels afkomstige ‘Mainstream-Jazz’ virtuoos wordt op Thor vergezeld door de uitmuntende Spaanse pianist Xavi Torres. Bassist Mauro Cottone en drummer Augustas Baronas uit Litouwen completeren het illustere viertal.

De Rosa speelt in de beste traditie van saxofonisten als Michael Brecker en Joshua Redman. De tenorist heeft een prettig in het gehoor liggende toon die ook in snelle passages niet in kracht afneemt. Als een jonge hond tackelt hij schijnbaar moeiteloos de meest krankzinnige tempi en notenreeksen. Op zijn sopraansaxofoon weet De Rosa uitdrukking te geven aan diepe emoties. Claudio heeft de jazztraditie volledig in zijn binnenzak en zal dat op Cultuurschip Thor laten horen.

Claudio Jr De Rosa 4et speelt op dinsdag 3 december om 20.30 uur, inloop een half uur voor aanvang. Entree € 15,50. Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl.

Gegevens

Datum:
3 december 2019
Tijd:
19:30
Kosten:
€15,50
Evenement Categorie:

Locatie

Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht.
Pletterstraat 24
zwolle, overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close