Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

St. Tropez met voormalige bandleden Go Back To The Zoo naar Hedon

8 juni 2018-21:00 - 23:30

€ 11,00

Zwolle – De Amsterdamse band St. Tropez komt op vrijdag 8 juni een optreden geven in Hedon. In de band zitten de voormalige bandleden van Go Back To The Zoo. Onder de naam St. Tropez gooiden ze het roer om en begonnen ze als band weer helemaal opnieuw. Op 4 mei brachten ze een nieuw album uit en om dit te vieren gaan ze uitgebreid op tour.

St. Tropez maakt gitaarmuziek in de Britse traditie van bands als Arctic Monkeys, Bloc Party en Foals. Online media als het Engelse NME schreven al vol lof over St. Tropez. Ook speelde de band uitgebreid op de Popronde en stonden ze op Noorderslag in Groningen.

Ter ere van hun recent verschenen nieuwe album brengt St. Tropez een hele maand door in een speciale ruimte op station Amsterdam centraal. In deze ruimte oefent de band en nodigen ze verschillende gasten uit. Het publiek kan gratis een kijkje komen nemen in deze ruimte. De kaartverkoop voor het optreden in Hedon is inmiddels van start gegaan.

Locatie: Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer: Vrijdag 8 juni
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
Entree: € 11,00

De kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gegevens

Datum:
8 juni 2018
Tijd:
21:00 - 23:30
Kosten:
€ 11,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button