Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SRV Vakantiebeurs

2 maart 2019-10:00 - 16:00

€ 5

Langzaamaan kondigt de lente zich aan met mildere temperaturen en een regelmatig verschijnend zonnetje. Bij menigeen steken de vakantiekriebels dan ook de kop op en worden plannen gesmeed voor de komende zomer. Voor hen die nog geen plannen hebben, is daar aanstaande zaterdag een prachtige gelegenheid voor op de SVR-Vakantiebeurs in de IJsselhallen te Zwolle.

Al jaren luidt het motto van deze beurzen “Zoek je eigen kampeerboer en -boerin uit” en daaraan wordt ieder jaar massaal gehoor gegeven; in Zwolle was dat voor het laatst in het jaar 2000, waar maar liefst elfduizend enthousiaste kampeerders hun licht kwamen opsteken.

Boerengastvrijheid

Of het er weer elfduizend worden is nog de vraag, maar ook nu verwachten de organisatoren een enorme toeloop van kampeerders, die op deze SVR-Vakantiebeurs bij ruim 350 stands met boeren/boerinnen uit binnen- en buitenland daadwerkelijk hun “eigen kampeerboer en -boerin” komen uitzoeken.

Een voorproefje van de inmiddels spreekwoordelijk geworden boerengastvrijheid bij de SVR is de gratis toegang voor SVR-donateurs, de lage entreeprijs van vijf euro p.p. voor andere belangstellenden en het gratis parkeren voor iedereen. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op het winnen van een gratis vakantie of van kampeerattributen die door de standhouders beschikbaar worden gesteld. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Voor kinderen ook van alles te beleven

Natuurlijk is kamperen op SVR-campings ook superleuk voor gezinnen met jonge kinderen. Op boerderijcampings zijn er natuurlijk de dieren, skelters, trampoline, zandbak en nog veel meer, waar ze zich heerlijk mee kunnen vermaken. Daarom is er op deze beurs ook speciale aandacht voor de kinderen. Er zijn twee “Klaunies” aanwezig die de kinderen gaan vermaken. Neem dus gerust uw kinderen/kleinkinderen mee.

Voor ieder wat wils

Ook in 2019 bieden tweeduizend SVR-campings in binnen- en buitenland, gerund door boeren en particulieren, iedere recreant de vakantie die het best bij hem of haar past. Wilt u kamperen in uw eigen tent, caravan of camper of huurt u liever een zomerhuisje of een gedeelte van de boerderij? De SVR heeft voor ieder wat wils. En dat alles tegen zeer betaalbare tarieven!

Kom ook naar de IJsselhallen in Zwolle en bezoek deze SVR-Vakantiebeurs; grote kans dat u dit jaar uw vakantie viert op het erf van de SVR-kampeerboer.

Gegevens

Datum:
2 maart 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

IJsselhallen
Rieteweg 4
Zwolle, Overijssel 8011AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038-4211843
Site:
https://www.ijsselhallen.nl/
Back to top button