Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spoorcafé

27 februari 2019-19:30

Gratis

Deze avond staan de ontwikkelingen aan de centrumzijde van het station centraal. U gaat in gesprek over de herinrichting van de Westerlaan en de Oosterlaan. Ook hoort u de laatste stand van zaken rondom de bouw van de ondergrondse fietsenstalling en de herinrichting van het Stationsplein en de Stationsweg. Wat voor soort stationsentrees passen bij de uitstraling van het nieuwe plein? Kom naar het Combi-gebouw (Stationsplein 14b) en praat en denk deze avond ook hierover mee! Aanvang 19.30 uur.

Eind januari organiseerden we voor bewoners aan de Westerlaan en Oosterlaan een bijeenkomst om te vernemen wat zij belangrijk vinden bij het herichten van de Westerlaan en de Oosterlaan. Graag praten we u bij over het resultaat van deze bijeenkomst en horen we wat u voor de herinrichting van deze lanen belangrijk vindt. U hoort deze avond ook wat de laatste stand van zaken is rondom de bouw van deze stalling en de herinrichting van het Stationsplein en de Stationsweg. En bij zo’n mooi plein horen natuurlijk passende stationsentrees. Dat pakken de samenwerkende partijen in de Spoorzone – provincie Overijssel, NS, ProRail en gemeente Zwolle – samen op. Ook daarover gaan we deze avond graag met u in gesprek.

Plenaire aftrap, doorpraten aan tafels

De avond start met korte presentaties over de herinrichting van de Westerlaan en Oosterlaan, over de stand van zaken rondom de bouw van de ondergrondse fietsenstalling en de herinrichting van het Stationsplein en de Stationsweg en over de opzet en werkwijze ten aanzien van de toekomstige stationsentrees. Aansluitend kunt u in drie rondes aan verschillende tafels doorpraten, meedenken en uw mening geven. De avond wordt om 21.30 uur afgesloten met een informele borrel.

Over het Spoorcafé

Het Spoorcafé vindt elke derde woensdagavond van de maand plaats op wisselende locaties. Het Spoorcafé van maart is in verband met de Provinciale Statenverkiezingen op de vierde woensdag van de maand: op 27 maart dus. Het Spoorcafé is bij uitstek de plek om op een laagdrempelige manier over de ontwikkelingen in de Spoorzone in gesprek te gaan, ideeën uit te wisselen en om initiatieven te starten. U bent van harte welkom om mee te denken en mee te doen. Het Spoorcafé is een gezamenlijk initiatief van gemeente Zwolle, provincie Overijssel, NS en ProRail.

Gegevens

Datum:
27 februari 2019
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Combi-gebouw
Stationsplein 14b
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button