Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken voor het eerst in Zwolle tijdens Pinksteren

18 mei 2018-15:00 - 21 mei 2018-22:00

Zwolle – De organisatie van Lepeltje Lepeltje komt in het Pinksterweekend voor het eerst met speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken naar Zwolle. Van vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei scharen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om onder het genot van livemuziek de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en nectars worden afgewisseld met lekkernijen van mobiele keukens. Het festival vindt plaats in Park de Wezenlanden.

We zijn heel blij dat we naast Lepeltje Lepeltje ook met Kannen & Kruiken naar Zwolle komen. Verwacht een heel uitgebreide bier- en wijnkaart en natuurlijk veel sfeer en muziek. Het belooft een mooi Pinksterweekend te worden! Maurice van de Berkt, organisator

Bier

De ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om het publiek hun heerlijkste brouwsels voor te schotelen in Park de Wezenlanden. Rond of robuust, blond of donker, pale of stout, men wordt verrast door het brede bieraanbod. Zowel voor kenners als voor bierdebutanten zijn volop nieuwe smaken te ontdekken.

Wijn

Hobbysommelier of ervaren vinoloog, ieder met een neusje voor heerlijke wijnen komt volledig aan zijn trekken. Nestel de voeten in het heerlijke frisse gras en laat zoete tonen en tannines de smaakpapillen verleiden tot nieuwe ervaringen. Bij het zien van het wijnassortiment krijgt elke liefhebber weke knieën.

Eten

De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met lekkernijen van mobiele keukens; van borrelhapjes tot maaltijden die een goede bodem beloven.

Muziek

Park de Wezenlanden wordt gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of men nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, de liveacts en DJ’s maken de sfeer compleet.

Meedoen?

Kannen & Kruiken staat open voor verschillende samenwerkingen. Wil jij als smaakmaker jouw bier of wijn op de menukaart, zoek je een pontificaal plekje op het podium of ben je graag een bezige bij achter de schermen? Meld je dan aan via: www.kannenkruiken.nl

Kannen & Kruiken Zwolle: Pinksterweekend
Vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei
Park de Wezenlanden, Zwolle
Vrijdag: 15:00 – 00:30
Zaterdag: 13:00 – 00:30
Zondag: 13:00 – 23:30
Maandag: 13:00 – 22:00

Gegevens

Begin:
18 mei 2018-15:00
Einde:
21 mei 2018-22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
View Evenement Website

Locatie

Park de Wezenlanden
Wethouder Alferinkweg
Zwolle, Overijssel
Back to top button