Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Songfestivaldeelnemer Waylon komt weer naar Hedon

2 juni 2018-20:30 - 23:30

€31,95

Zwolle – Op zaterdag 2 juni komt Songfestivaldeelnemer en The Voice Of Holland coach Waylon naar Zwolle voor een optreden in Hedon. Dit optreden tijdens zijn ‘The World Can Wait tour’ is ter ere van het gelijknamige album wat later dit jaar zal verschijnen. De titel van deze tour is vooral een verwijzing naar het uitsluiten van alle invloeden van buitenaf. Waylon is een graag geziene gast in Zwolle en speelde al meerdere keren in Hedon en op Bevrijdingsfestival Overijssel.

Het komende jaar is een belangrijk jaar voor Waylon. Voordat hij Nederland voor de tweede keer gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival wil hij eerst nog zijn nieuwe album voorstellen aan het Nederlands publiek. ‘The World Can Wait’ is een album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Waylon: “Er is voor mij geen ontsnappen aan. Iedere keer als ik mijn pen en gitaar op pak zijn de eerste tonen toch altidj weer country. Maar tegelijkertijd heeft mijn eigen ontwikkeling daar inmiddels een grote invloed op gehad.”

“Ik wil dat mensen die live naar mij komen kijken volledig kunnen opgaan in de muziek. Op het podium ben ik er helemaal voor mijn publiek, dat verwacht ik ook deze keer meer dan ooit van hen. Het liefst heb ik dat iedereen zijn mobiele telefoon thuis laat of minimaal uitzet. Vaak ga je toch filmen of foto’s maken. Je creëert weer een filter tussen wat je ervaart. Wat is een herinnering waard als je hem persé moet delen. Net of het anders niet is gebeurt. Hoe mooi zou het zijn als je die paar uur daar even los van komt en alleen met jezelf of mij een dialoog aangaat. Gewoon genieten.” aldus Waylon.

Gegevens

Datum:
2 juni 2018
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€31,95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button