Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soft Cell en jaren tachtig icoon Marc Almond naar Hedon

21 november 2020-19:30

€38

Zwolle – Op zaterdag 21 november komt jaren tachtig icoon Marc Almond naar Hedon. Tijdens deze ‘Hits and Pieces Tour’ brengt hij een keur aan topsingles uit zijn repertoire ten gehore. Bekende nummers als Say Hello, Wave Goodbye, Tears Run Rings en Tainted Love, de monsterhit uit zijn Soft Cell tijd, ontbreken uiteraard niet.

Kaarten voor het optreden van Marc Almond zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato te Zwolle.

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als succesvol artiest. Zijn grote doorbraak kwam in 1981 met de band Soft Cell. Het nummer ‘Tainted Love’ werd het best verkochte nummer van 1981 en was wereldwijd een grote hit. In zijn lange loopbaan wist Marc Almond maar liefst dertig miljoen platen te verkopen en hij brengt nog steeds nieuwe muziek uit. Eind januari van dit jaar verscheen het nieuwe album ‘Chaos And A Dancing Star’ waarvan de single ‘Slow Burn Love’ die begin van januari verscheen.

Naast al zijn grote hits put hij tijdens zijn optreden in Zwolle ook uit muzikaal coverwerk, zoals zijn prachtige vertaling van Jack Brel’s ‘Jackie’ en het door Donna Summer uitgebrachte ‘I Feel Love’. Gouden songs in drie minuten die voor veel muziekliefhebbers eeuwigheidswaarde hebben.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

 

 

Gegevens

Datum:
21 november 2020
Tijd:
19:30
Kosten:
€38
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
https://www.hedon-zwolle.nl/concert

Organisator

Hedon Zwolle

Locatie

hedon zwolle
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button