Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas intocht in onder andere Stadshagen, Berkum en Zwolle Zuid

23 november 2019

Dit weekend komt Sinterklaas aan in verschillende wijken in Zwolle. Wil jij weten waar? Lees dan verder!

Stadshagen

Op zaterdag 23 november, brengt Sinterklaas een bezoekje aan Stadshagen. Wie de Sint wil verwelkomen moet om 11.45 uur naar station Stadshagen komen (live meekijken kan ook!). Daarna loopt hij mee in een optocht door de wijk, al opent hij tussendoor ook nog ‘even’ het gloednieuwe pand van dierenartsenpraktijk Zwolle Zwartewaterland. Rond 14.00 uur komt de Sint aan in het winkelcentrum, waar hij feestelijk wordt onthaald. Goed om te weten: op zaterdag 30 november vindt er een Pietenparty plaats in het winkelcentrum van Stadshagen, klik hier voor meer info.

Berkum

Natuurlijk staat ook Berkum op de planning,  op zaterdag 23 november (Sint krijgt het druk!). Hij komt dit jaar zelf naar wijkcentrum de Weijenbelt toe, waar vanaf 10.30 uur een groot Sinterklaasfeest plaatsvindt. Kids kunnen een zelfgemaakte tekening of knutselwerkje meenemen voor Sint en zijn Pieten. Heel fijn: na afloop is er voor iedereen een cadeautje.

Assendorp

Zet maar in je agenda: op zaterdag 23 november 2019 komt Sinterklaas ook nog ‘eventjes’ naar Assendorp. Om 14.00 uur verwelkomen we de Goedheiligman met zijn Pieten bij het Dominicanenklooster en na een rondje Assendorperstraat (= handjes schudden!) komt de stoet rond 15.00 uur aan op het Assendorperplein, waar allerlei toffe activiteiten plaatsvinden.

Zwolle Zuid

Natuurlijk heeft de Sint ook nog tijd om op z’n paardje naar Zwolle-Zuid te galopperen. Het feestelijke gezelschap komt op 23 november aan bij het park aan de Keucheniusware/Democratenlaan. Vanaf 9:30 uur is de Pietenband al in het winkelcentrum en speelt swingende sinterklaasliedjes. Na aankomst loopt Sinterklaas naar het podium en is er een kort en feestelijk programma, gevolgd door een letterjacht. Klik hier voor meer info.

Aa-landen

Ook Aa-landen doet gezellig mee: op 23 november start om 13.00 uur de intocht van de Sint vanaf wijkcentrum de Bolder. Aansluitend is er een feest in de Bolder, dus leg je party-outfit maar alvast klaar. Vanaf 16.00 uur kun je in het winkelcentrum een selfie met Sint en Piet maken.

Gegevens

Datum:
23 november 2019
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Zwolle
Back to top button