Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Singer-songwriter Nick Mulvey met nieuw werk naar Hedon

1 september 2017-19:30 - 23:30

€19,00

Zwolle – Vrijdag 1 september treedt singer/songwriter Nick Mulvey op in poppodium Hedon. De Engelse muzikant werd genomineerd voor de hoog aangeschreven Mercury Prize, voor zijn frisse en ietwat exotische debuutalbum First Mind. Vrijdag 8 september verschijnt de opvolger Wake Up Now, waarvan hij in Zwolle al het een en ander ten gehore zal brengen. Het voorprogramma wordt verzorgt door de Zwolse band MILO.

Nick Mulvey speelde in 2015 al eerder een succesvolle show in Hedon, waarbij hij de zaal van het eerste tot het laatste akkoord compleet in zijn greep had. Zijn muziek is een sfeervol en kleurrijk geheel, ingevuld met een adembenemende fluweelzachte gitaartechnieken, aanzwellende synths en repeterende beats. Hits zijn er in de vorm van Fever To The Form en Cucurucu welke miljoenen streams genieten op Spotify en Youtube.

MILO

MILO is een Zwolse popband rondom de gelijknamige singer-songwriter en zal het voorprogramma verzorgen voor Nick Mulvey. Met zijn songwriting speelde MILO zich al snel in de kijkers van Bertolf en Hedon. Met krachtige en dromerige powerpop creëert de band een intieme performance op het podium. Gesteund door Hedon en het Zwols Songwriters Gilde betreedt MILO de podia en dook de band in de zomer van 2017 de studio van Kytopia in om hun eerste EP op te nemen.

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gegevens

Datum:
1 september 2017
Tijd:
19:30 - 23:30
Kosten:
€19,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
hedon-Zwolle.nl

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button