Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Save the date: Startersdag Zwolle donderdag 27 september

27 september 2018-17:30 - 22:45

Gratis

Zwolle- Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank IJsseldelta en Interpolis op donderdag 27 september een gratis startersdag in het Deltion College. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Startersdag – the place to be voor starters

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/zwolle2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
17:30 - 22:45
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
www.startersdagen.com/zwolle2018

Locatie

Deltion College
Mozartlaan 15
Zwolle, Overijssel 8031 AA Nederland
+ Google Maps
Back to top button