Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacha de Boer signeert in Waanders In de Broeren

28 april 2018-13:00 - 14:30

Zwolle – Oud-nieuwslezeres en fotografe Sacha de Boer brengt zaterdag 28 april een bezoek aan Waanders In de Broeren. Naar aanleiding van de foto-expositie die te bezichtigen is op het plein voor de Broerenkerk zal zij kort worden geïnterviewd, aansluitend zal zij signeren. Samen met het Liliane Fonds heeft Sacha de Boer een fotoreportage gemaakt over het leven van albinisme in Tanzania. De expositie ‘Leven in de Schaduw’ is te bekijken t/m 6 mei 2018.

Tanzania

Eind 2016 reisde Sacha de Boer in opdracht van het Liliane Fonds af naar Tanzania. Hier heeft Sacha de Boer indrukwekkende fotoportretten van kinderen met albinisme gemaakt. Haar reportage over kinderen die door hun beperking noodgedwongen – letterlijk en figuurlijk – in de schaduw leven is nu te zien als de tentoonstelling ‘Leven in de Schaduw’. Met de expositie willen het Liliane Fonds en Human Rights Watch aandacht vragen voor de problematiek bij het brede Nederlandse publiek. Daartoe wordt het verhaal van vier albino kinderen getoond aan de hand van foto’s.

‘Leven in de Schaduw’

Bij de expositie hoort ook een fotoboek me dezelfde titel: ‘Leven in de Schaduw’. Het prachtig vormgegeven boek is te koop en kunnen bezoekers op zaterdag 28 april tussen 13.00 en 14.30 uur laten signeren door Sacha de Boer. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar het Liliane Fonds. Natuurlijk kunnen ook andere boeken van Sacha de Boer gekocht en gesigneerd worden.
Iedereen is van harte bij dit moment aanwezig te zijn.

Gegevens

Datum:
28 april 2018
Tijd:
13:00 - 14:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Waanders in de Broeren
Achter de Broeren 1-3
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button