Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RopaRun team Run2Day Zwolle organiseert BINGO

18 december 2017-19:00 - 21:30

€10

Zwolle – Op maandagavond 18 december organiseert RopaRun team Run2Day Zwolle een BINGO ten behoeve van Stichting RopaRun. De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop, leveren enthousiaste mensen, in teamverband een sportieve prestatie, met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

De BINGO wordt gehouden in wijkcentrum De Vlasakkers in de Indische Buurt te Zwolle. Vanaf 19.00 uur gaan de deuren open en kunnen de BINGO kaarten gekocht worden. Om 19.30 uur start de BINGO. Je kunt de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes, per ronde zijn er drie prijzen te winnen. Meedoen aan de bingo kost €10 per boekje, maar je mag natuurlijk ook meer boekjes kopen, graag zelfs! We hebben fantastische prijzen zoals een dagje sauna, live cooking arrangement, een theaterbezoek etc. té veel om op te noemen.

De avond sluiten we af met één extra ronde. Kaarten hiervoor kosten €5 en voor deze ronde zijn extra grote prijzen te winnen.

Voor die iedereen die meedoet aan de BINGO staat een leuke goodiebag klaar. Er is plek voor 80 mensen dus kom op tijd!

Gegevens

Datum:
18 december 2017
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

wijkcentrum De Vlasakkers
Vlasakkers 10
Zwolle, Overijssel 8022PZ Nederland
+ Google Maps
Back to top button