Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rivierverhalen

21 juni 2019-20:15 - 21:30

€ 9

We nodigen je van harte uit om langs de IJssel in Zwolle op de avond van de langste dag van het jaar –vrijdag 21 juni– een openlucht verhalenvertelling bij te wonen met een mini-concert van Tangarine.

De avond is gekoppeld aan de lancering van de podcast Rivierverhalen van A Rocha-vrijwilliger en IJsselliefhebber Wim Eikelboom.

Janne IJmker en Mink de Vries vertellen een verhaal. Het folkduo Tangarine zingt voor het eerst hun lied over de IJssel met de titel: ‘Kijk naar de rivier’; het nummer is gemaakt voor de podcast Rivierverhalen. Arnout en Sander Brinks van Tangarine wonen sinds enkele jaren in Zwolle en voelen zich verbonden met de IJssel.

Praktische informatie

De verhalen-ontmoeting en het mini-concert van Tangarine vinden plaats in de openlucht in de uiterwaarden van Schelle en Oldeneel; vrijdagavond 21 juni van 20.15 uur tot 21.30 uur. Verzamelpunt is de opstapplek van het fiets- en voetveer van Zwolle naar Hattem. Van daaruit wandelen de bezoekers langs de IJssel naar een terp (totale wandeling ca. 4 kilometer).

Entree 9 euro, inclusief consumptie. Er is plek voor maximaal 100 bezoekers, dus geef je snel op per e-mail.

Gegevens

Datum:
21 juni 2019
Tijd:
20:15 - 21:30
Kosten:
€ 9
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Schellerwaarden
Back to top button