Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rapsensatie Sevn Alias naar poppodium Hedon

2 december 2017-19:00 - 23:00

De in Almere geboren rapper komt op zaterdag 2 december naar het Zwolse poppodium Hedon. Met zijn albums Trap Grammy en Twenty Four Sevn mixtapes heeft de artiest veel fans weten te krijgen. De kaartverkoop voor het concert in Zwolle start vrijdag 15 september om 10:00 uur.

Sevn Alias is een van de vaandeldragers van de nieuwe lichting Nederlandse hiphop artiesten en brengt later dit jaar zijn nieuwe studioalbum ‘Picasso’ uit. Het is het laatste album wat de rapper onder de vlag van Rotterdam Airlines zal uitbrengen, hierna zal hij zijn muziek uitbrengen via zijn eigen label 1OAK. Sevn Alias stond naast zijn twee eerdere shows in het Zwolse poppodium ook op gerenommeerde festivals als Lowlands, Pukkelpop en Eurosonic-Noorderslag.

Hedon programmeur Erik Delobel over de komst van Sevn Alias: “Sevn Alias is dit moment een van Nederlands grootste rappers en vertegenwoordigd een nieuwe generatie artiesten die via Spotify en Youtube een groot publiek hebben gevonden. Gezien het enthousiaste publiek bij eerdere shows is het vanzelfsprekend dat hij tijdens deze tour wederom Hedon aandoet.” Sevn Alias stond op 19 november 2016 voor het laatst in Hedon.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 2 december
Open : 19:00 uur
Aanvang : 19:45 uur
Entree : € 16,50

 

Gegevens

Datum:
2 december 2017
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Back to top button