Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PubKoor Zwolle op 25 oktober in Irish pub

25 oktober 2019-20:00 - 22:00

Steeds meer mensen raken enthousiast van het gezellige idee van het PubKoor om met elkaar in korte tijd popliedjes in te studeren en samen te zingen. Het groeiende aantal bezoekers kan nu terecht in de Irish Pub Sally O’Briens aan het Bethlehemkerkplein in Zwolle.

Het simpele idee achter het PubKoor slaat enorm aan: Met een biertje, wijntje of frisje in de hand onder leiding van drie zangeressen en een gitarist, twee bekende popliedjes driestemmig aanleren. In een half uur de stemmen instuderen en dan samen voor een youtube-filmpje.

“Precies één jaar na de eerste PubKoor-avond staan we nu in een echte Irish Pub,” glundert Marinka van Zwieten, initiatiefneemster van het Zwolse PubKoor. Samen met Heleen Greeve, Sonja Boot en Jeffrey Timmerman organiseert zij voor de vijfde keer een PubKoor-avond.

Samen zingen vinden veel mensen leuk, maar niet iedereen wil wekelijks naar een vaste koorrepetitie-avond. “We organiseren de PubKoor-avonden speciaal in de herfstvakantie zodat ook mensen die wel bij een koor zitten tijd hebben en mee kunnen doen,” vult Marinka aan.

Het PubKoor Zwolle biedt op vrijdag 25 oktober de mogelijkheid om lekker vrijblijvend, met vrienden in de pub, samen liedjes in te studeren. Iedereen die van gezelligheid én lekker zingen houdt, kan meedoen, je hoeft geen koorervaring te hebben, en het is voor jong en oud.

 

Gegevens

Datum:
25 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Sally O’Briens
Bethlehemkerkplein 46
zwolle, overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button