Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Politiekids Zwolle spektakeldag 2019

3 juli 2019-14:00 - 17:00

Gratis

Politiekids gaat na de zomervakantie weer van start met een nieuwe lichting in Stadshagen en Holtenbroek. Politiekids werken samen voor een veilige, leefbare en gezellige buurt. Om de buurt kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdag 3 juli 2019 ‘Politiekids Zwolle spektakeldag’ Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die dag zijn er spectaculaire demonstraties van verschillende politie-eenheden, zoals onder andere, motoragenten, een AT-team en een mobile media lab. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle, kinderopvang Doomijn en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is er kinderhoek aanwezig. De muziek zal worden verzorgd door jongeren van jongerencentrum Level-Z. En de catering door betrokken buurtbewoners en de winkeliersvereniging van Stadshagen.

Vanuit de Politiekidsacademie zullen er aan aantal politiekids hun examen hulpverlening afleggen, dit belooft een spectaculaire demonstratie te worden. Daarnaast worden de nieuwe politiekids van Stadshagen gepresenteerd. Op een groot terras is er de ruimte om te genieten van al deze activiteiten. De dag wordt georganiseerd bij het Winkcentrum in Stadshagen. Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen.

Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle, Doomijn en Travers Welzijn in samenwerking met School of Selfdefence.

Gegevens

Datum:
3 juli 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Winkelcentrum Stadshagen
Wade
Zwolle, Overijssel 8043 LS Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.winkelcentrumstadshagen.nl/
Back to top button