Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PEC Zwolle – Helmond Sport

20 juli-14:00 - 16:00

Zwolle – Op dinsdag 20 juli speelt PEC Zwolle in eigen stadion een oefenwedstrijd tegen Helmond Sport. De wedstrijd begint om 15.00 uur en is toegankelijk voor supporters. Na een gelijkspel tegen Borussia Dortmund (1-1) en een nederlaag tegen Volendam (0-2) is dit de derde oefenwedstrijd in aanloop naar de start van de competitie op 15 augustus.

Seizoenkaarthouders kunnen voor deze wedstrijd vanaf morgen, vrijdag 16 juli, 12.00 uur gratis een ticket aanvragen via de online ticketshop. Seizoenkaarthouders kunnen alleen voor de Fred Patrick tribune (Oost) een ticket aanvragen.

Geen testen voor toegang, wél anderhalve meter

Voor dit duel geldt ‘testen voor toegang’ niet, in tegenstelling tot het oefenduel van zaterdag 31 juli met sc Heerenveen. Gevolg is wel dat toeschouwers onderling 1,5 meter afstand dienen te houden, zowel bij het betreden en verlaten van het stadion, als tijdens de wedstrijd. De Fred Patrick tribune (Oost) is vanaf 14.00 uur geopend. Voor het betreden van het stadion wordt een gezondheidscheck gedaan. Zorg dat je naast je gratis wedstrijdticket ook een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Online tickets aanvragen vanaf vrijdag 12.00 uur

Vrijdag 16 juli start de ‘kaartverkoop’ om 12.00 uur. Vanaf dan kunnen enkel seizoenkaarthouders online een gratis kaart aanvragen. Hiervoor geldt het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Per seizoenkaart kan maximaal 1 ticket worden aangevraagd. Heb je meerdere seizoenkaarten, dan kun je meerdere tickets aanvragen

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:
https://peczwolle.nl/teams/heren/2021-2022/programma

Locatie

MAC³PARK stadion
Stadionplein 1
Zwolle, Overijssel 8025 CP Nederland
+ Google Maps
Back to top button