Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleidingsmarkt Isala

11 november 2017-10:00 - 15:00

Zwolle – Op zaterdag 11 november organiseert Isala een opleidingsmarkt voor scholieren en schoolverlaters op VMBO, MBO, HAVO en VWO niveau die geïnteresseerd zijn in een opleiding of stage in de zorg. Medewerkers van het ziekenhuis staan klaar om vragen te beantwoorden over hun werk en/of opleiding. Ook zijn diverse scholen aanwezig met informatiestands. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen tussen 10.00 en 15.00 uur in het Hoofdgebouw (V) van Isala, Dr. Van Heesweg 2 in Zwolle.

Zorgopleidingen

Zorg van hoge kwaliteit begint bij goede zorgopleidingen en medewerkers die met hart en ziel hun werk doen. Isala heeft elk jaar opleidingsplaatsen voor leerlingen op de verschillende opleidingsniveaus. Tijdens de opleidingsmarkt laat Isala zien welke zorgopleidingen in het ziekenhuis gevolgd kunnen worden. Medewerkers van Isala geven uitleg over hun beroep en geven antwoord op vragen van bezoekers. Waar mogelijk laten ze attributen zien die zij bij het uitoefenen van hun vak gebruiken. Nieuw op de opleidingsmarkt is de aanwezigheid van de opleidingen Medische technologie, Biomedisch analist en Verpleegkundig onderzoek.
De onderwijsinstellingen Deltion College, Landstede, Windesheim, VIAA, Hanze Hogeschool en Post HBO bedrijfsopleidingen, zijn van de partij. Ook zij geven uitleg over de opleidingsmogelijkheden binnen de zorg. Het complete overzicht van deelnemende opleidingen staat op www.isala.nl/opleidingsmarkt.

Stage, afstuderen en werken bij Isala

De Isala Academie is de afdeling binnen het ziekenhuis waar alle mogelijke stageplekken en afstudeeropdrachten bekend zijn. Iedere leerling of student die wil ervaren wat Isala allemaal te bieden heeft, kan tijdens de opleidingsmarkt terecht bij de Isala Academie. De Academie bemiddelt tussen studenten/leerlingen en afdelingen in het ziekenhuis. Daarnaast zijn de afdeling Human Resources en de afdeling I-Flex aanwezig met informatie over beschikbare vacatures in Isala.

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
10:00 - 15:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Isala ziekenhuis
Dokter van Heesweg 2
Zwolle, Nederland Nederland
+ Google Maps
Back to top button