Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Openluchtdienst op Landgoed Schellerberg

2 september 2018-16:00 - 18:00

Gratis

Zwolle – Zondag 2 september is er een openluchtdienst op Landgoed Schellerberg. Om 16:00 uur wordt de schepping gevierd. Na de dienst wordt er ook samen gegeten.

God als Schepper

In de viering, die een uur duurt wordt er stil gestaan bij het moois in de wereld. Jeroen Sytsma, predikant van de Koningskerk in Zwolle-Zuid, neemt iedereen die aanwezig is, mee in een overdenking over de genadevolle schepping.

Landgoed Schellerberg

Landgoed Schellerberg ligt op een oude rivierduin van de IJssel en is normaal gesproken beperkt toegankelijk voor publiek. Zondag 2 september heten de eigenaren iedereen welkom op het grasveld bij het landhuis. Er is hierbij uitzicht op de IJsseldijk en de Veluwse heuvels.

Eten en Drinken

A Rocha Zwolle zorgt voor drinken en wat lekkers na de dienst. Iedereen die zin heeft kan na afloop blijven picknicken. Al het eten dat mensen meenemen wordt gedeeld met elkaar. Neem wel zelf een bord, beker, bestek en een kleedje mee. Ook wordt er gevraagd, dat indien met kan, met de fiets te komen. Dit omdat er weinig parkeergelegenheid is.

Gegevens

Datum:
2 september 2018
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
http://www.arocha.nl/nl/

Locatie

Landgoed Schellerberg
Schellerbergweg 18
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
Back to top button