Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Huis Kindcentrum De Marshof

8 maart 2019-09:00 - 11:00

Vrijdag 8 maart houdt Kindcentrum De Marshof een Open Huis. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunnen ouders/verzorgers de sfeer komen proeven, deelnemen aan activiteiten en een rondleiding krijgen op basisschool De Marshof, de kinderopvang en peuterspeelzaal van Doomijn.

De Marshof en Doomijn werken nauw samen zodat de overstap naar de basisschool soepel verloopt. Zo is er een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, maar ook een buitenschoolse opvang.

De Marshof

De Marshof is een openbare school. De school biedt uitdagend onderwijs in een open sfeer met rust, structuur en regelmaat. Aandacht en respect voor elkaar en ruimte voor een eigen mening vindt De Marshof heel belangrijk. Daarnaast hebben cultuur en creativiteit een belangrijke rol. Tijdens het Open Huis kunnen kinderen die dit leuk vinden deelnemen aan peuterdans.

Kinderopvang

Gezelligheid, vastigheid en soms ook gekkigheid. De kleine, huiselijke opvang van Doomijn heeft het allemaal. De leidsters maken er elke dag iets bijzonders van. Ontdekken staat voorop. Daarbij wordt vooral gekeken naar de wensen van de kinderen. Zij weten immers wat ze willen, kunnen en leuk vinden. De kinderen worden geholpen met kiezen en er wordt gezorgd dat ze zich ontwikkelen, met leerzame spelletjes en creatieve thema’s.

Peuterspeelzaal

Het grote, lichte lokaal van de peuterspeelzaal zit vol avontuur. In elke hoek is er wat anders en nieuws te beleven, met voor elk kind iets wat hij plezierig vindt om te doen: een poppenhoek voor kleine verzorgers en prinsessen, een autohoek voor stoere coureurs en een rusthoek voor stille genieters. Er wordt veel samengespeeld: dansen op muziek of tikkertje of in de gymzaal, klimmen in het klimhuis of creatief aan de slag met leuke thema’s. Kinderen zijn welkom vanaf 2 jaar.

Buitenschoolse opvang

Binnen de ruime BSO staan de deuren altijd open. Samen spelen en ontdekken is het motto. Kinderen van alle leeftijden kunnen het goed met elkaar vinden en spelen samen en leren van elkaar. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals koken, sporten, kunst maken en toneelspelen. Er worden regelmatig feesten gevierd. Natuurlijk met Sinterklaas en elk jaar een eigen onder- en bovenbouwfeest.

Gegevens

Datum:
8 maart 2019
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

OOZ
Site:
https://ooz.nl/

Locatie

kindcentrum De Marshof
Tichelmeesterlaan 45
Zwolle, 8014 LA Nederland
+ Google Maps
Back to top button