Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Zwolsche Roei- en Zeil Vereeniging

13 april 2019-10:00 - 16:00

Gratis

Het samenspel van zon en water, buiten zijn, wind door je haren, de natuur voelen, bewegen en vrij zijn! Dat beleef je bij de roei- en zeilsport.
Daarom openen wij graag op zaterdag 13 april de deuren van onze vereniging.

De Zwolsche Roei- en Zeil Vereeniging (ZRZV) is prachtig gelegen aan de Westerveldse kolk die rechtstreeks verbinding heeft met het Zwartewater. Deze kolk is een uitmuntende plek om op rustig water, zonder ander vaarverkeer, de beginselen van de roei- en zeilsport onder de knie te krijgen. Gevorderde leden trekken er op uit door de natuur ten noorden van de stad of rondje centrum.

Tijdens de open dag kan men beide sporten de hele dag uitproberen: in een roei- of zeilboot op het water of op de roeimachine. Alles uiteraard onder deskundige begeleiding, want veiligheid is een hoog goed binnen de vereniging.

Roeien is een sport die je van jongs af aan en tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Mensen die door met blessures met andere sporten moeten stoppen, vinden in het roeien vaak een fijne nieuwe sport.

Op de open dag is ook veel te zien: ’s ochtends wordt roeiles gegeven aan jeugd en volwassenen en ’s middags kleurt de kolk vrolijk van de Optimistjes en de Valken.

De hele dag zijn er rondleidingen over het terrein en door het gebouw. Het karakteristieke gebouw met de ‘kromme rug’ biedt onderdak aan de zeer gemêleerde vloot van onze vereniging. Skiffjes tot ‘achten’ vinden een plek in dit botenhuis.

Boven, in de grote zaal, staat koffie en thee klaar. Uiteraard is het mogelijk om informatie over de verschillende lidmaatschappen en mogelijkheden om te roeien én of te zeilen te krijgen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 13 april van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Holtenbroekerdijk 100. Makkelijk zittende kleding is prettig als men het roeien en zeilen eens wenst te ervaren.

Gegevens

Datum:
13 april 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Zwolsche Roei- en Zeil Vereeniging
Holtenbroekerdijk 100
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button