Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Schilderschool

13 april 2019-12:00 - 17:00

Gratis

Op zaterdag 13 april houdt SchilderSchoolZwolle OPEN DAG van van 13.00-17.00 uur. Hier kunt u dan meer informatie krijgen over de algemene introductielessen tekenen/schilderen en de kennismakinglessen portret en model die in mei en juni gepland staan. Tevens kunt U zich oriënteren over het programma-aanbod voor het nieuwe seizoenen 2019-2020.

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Het aanbod omvat Portret/Modelcursussen; Autonoom schilderen en Abstract. Er zijn ook groeps- en individuele werkbesprekingen mogelijk.

De studies zijn van hoogwaardige kwaliteit waarbij de inhoudelijke beeldende ontwikkeling en het proces centraal staan. Alle aspecten van het schilderen- en tekenen inclusief kunstgeschiedenis komen aan bod. De lessen zijn geschikt voor mensen die zich tenminste een aantal jaren willen toeleggen op hun inhoudelijke ontwikkeling, ook voor de (aankomend) kunststudenten. Het is belangrijk dat u ook thuis studeert.

Gegevens

Datum:
13 april 2019
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

CW12
Curieweg 12
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button