Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag mbo Zone.college Zwolle

31 januari 2020

Op vrijdag 31 januari opent het Zone.college Zwolle haar deuren voor toekomstige mbo-studenten. Met presentaties, actieve kennismaking met vakken, groepsvoorlichtingen en individuele gesprekken laten studenten en docenten zien wat het Groene mbo-onderwijs in Zwolle inhoudt.

Bij Zone.college staat leren in de praktijk centraal. Studenten werken vanaf het begin van de opleiding aan beroepsopdrachten. Deze opdrachten worden uitgevoerd in én voor de beroepspraktijk. Tijdens de lessen op school en het meewerken op een stageplek, doen studenten kennis en ervaring op en ontwikkelen ze hun vaardigheden. Veel studenten lopen stage bij bedrijven in de regio, maar er bestaan ook veel mogelijkheden om in het buitenland ervaring op te doen.

Goede werkgelegenheid

Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio veel werkgevers in de agro en food business en met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.

Persoonlijk

Studenten die kiezen voor een opleiding in Zwolle kiezen voor persoonlijk contact, goede faciliteiten, veel praktijk en aandacht voor vakmanschap. Zo werkt Zone.college optimaal aan de toekomst van haar studenten; dé toekomstige vakmensen met een gezonde en groene kijk op het leven.

In Zwolle worden de mbo-opleidingen Bos- & natuurbeheer, Hoefsmid, Groene detailhandel, Sportvisserij & waterbeheer, Voeding, Bloem & natuurlijk ontwerp, Tuin & landschap, Paardensport, Paardenhouderij, Dierenartsassistent paraveterinair, Wildlife, Dierverzorging, Teelt & technologie en Groen, grond & infra aangeboden. De opleidingen Paardenhouderij, Paardensport en Hoefsmid presenteren zich ook op de praktijklocatie aan de Hollewandsweg 15 in Zwolle. Geïnteresseerde studenten kunnen zich via de website inschrijven voor de open dag.

Kennis maken met Groene vmbo en Groene Lyceum

Iedereen die meer wil weten over het Groene vmbo en Het Groene Lyceum is van harte welkom op de open dag van 30 januari tussen 15.00 en 21.00 uur.

Gegevens

Datum:
31 januari 2020
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Zone.college
Koggelaan 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button