Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag kunstopleidingen ArtEZ Zwolle

11 november 2017-10:00 - 16:00

Zwolle – Op zaterdag 11 november organiseren álle opleidingen van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Middelbare scholieren, mbo-studenten, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de verschillende kunstopleidingen in Zwolle. Docenten, studenten en medewerkers staan klaar om informatie over de opleidingen te geven en vragen te beantwoorden. Daarnaast is er werk van studenten te zien én te horen.

Breed scala aan kunstopleidingen in Zwolle

ArtEZ Academie voor Art & Design biedt studies aan op het gebied van animation design, illustration design, comic design, graphic design, interieurarchitectuur en interieurvormgeving. Ook is er de deeltijd masteropleiding kunsteducatie en de voltijd master interieurarchitectuur. De ArtEZ Academie voor Theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot docent theater. Het ArtEZ Conservatorium heeft de bachelor- en masteropleiding jazz & pop en klassieke muziek in huis en de opleiding docent muziek. Voor scholieren, die hun keuze nog niet hebben bepaald of hun kans op toelating willen vergroten, heeft ArtEZ diverse oriëntatiecursussen en vooropleidingen.

Uitgebreide kennismaking

Tijdens de open dag verzorgen de opleidingen voorlichtingsrondes en is er volop informatie over de studierichtingen, mogelijke voortrajecten en de toelating. Bezoekers kunnen uitgebreid sfeer proeven, werk van studenten bekijken, werkplaatsen en studio’s bezoeken, voorstellingen en concerten bijwonen en kennis maken met docenten en studenten. Bij vrijwel alle studies is het mogelijk meegebrachte portfolio’s te bespreken of voor te spelen of te zingen bij een docent.

Nieuwe opleiding allround gitaar

Het ArtEZ Conservatorium start volgend jaar met een Engelstalige opleiding allround gitaar, een combinatie van onder andere klassiek, jazz en pop. Docent Ulrich Steier zal tijdens de open dag voorlichting geven over deze opleiding.

De ArtEZ Academies voor Art & Design en Theater zijn gevestigd aan de Rhijnvis Feithlaan 50. Het ArtEZ Conservatorium huist Aan de Stadsmuur 88 en geeft tijdens de open dag ook concerten op Cultuurschip Thor.

Meer info en uitgebreide programma’s:
www.artez.nl/open-dagen-en-meeloopdagen

Gegevens

Datum:
11 november 2017
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

ArtEZ
Stadsmuur 88
Zwolle, Overijssel 8011 VD Nederland
+ Google Maps
Back to top button