Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Buitengoed de Herfte

22 juni 2019-10:00 - 15:00

Gratis

Zwolle – Ben jij gek op lokale, ambachtelijke en biologische producten en heb je altijd al eens willen weten welke sociale bedrijven er op Buitengoed de Herfte zitten en wat ze doen? Zet dan het Herfte Event maar vast in je agenda. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten te doen, waaronder een speurtocht. Ouders kunnen het terrein verkennen onder het genot van een hapje en een drankje, kortom; een leuke middag voor het hele gezin!

Vlak na de langste dag, op 22 juni 2019, organiseren de ondernemers op Buitengoed de Herfte samen met De Zwolse Stadslanderijen het Herfte Event met een biologische midzomermarkt. Tussen 12:00 en 17:00 uur kun je op Buitengoed de Herfte, aan de Herfterlaan 2 in Zwolle, terecht voor een kijkje in de keuken bij de Kas van KAAT, Autismehuis de Toren, houtkunstenaar Edward Otten, HanzeDuck, Axent Groen, Smederij Zwolle en Binthout. Op het veld voor de Kas van KAAT vindt de biologische markt plaats met producten van De Huppe, Tuin Salland, Overesch en schapenmelkerij De Vreugdehoeve.

Gegevens

Datum:
22 juni 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Buitengoed de Herfte
Herfterlaan 2
Zwolle,
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close