Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag ArtEZ Art & Design en Docent Theater Zwolle

8 maart 2018-14:00 - 18:00

Zwolle – Op donderdag 8 maart organiseren de opleidingen Art & Design en Docent Theater van ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Zwolle van 14.00 tot 18.00 uur een open dag. Middelbare scholieren, mbo-studenten, ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de verschillende kunstopleidingen. Docenten, studenten en medewerkers staan klaar om informatie over de opleidingen te geven en vragen te beantwoorden. Daarnaast is er werk van studenten te zien.

Breed scala aan kunstopleidingen in Zwolle

ArtEZ Academie voor Art & Design biedt studies aan op het gebied van Animation Design, Illustration Design, Comic Design, Graphic Design, Interieurarchitectuur en Interieurvormgeving. Ook is er de deeltijd master Kunsteducatie en de voltijd master Interieurarchitectuur. De ArtEZ Academie voor Theater verzorgt in Zwolle de opleiding tot Docent Theater. Voor scholieren, die hun keuze nog niet hebben bepaald of hun kans op toelating willen vergroten, heeft ArtEZ diverse oriëntatiecursussen en vooropleidingen.

Uitgebreide kennismaking

Tijdens de open dag verzorgen de opleidingen voorlichtingsrondes en is er volop informatie over de studierichtingen, mogelijke voortrajecten en de toelating. Bezoekers kunnen uitgebreid sfeer proeven, werk van studenten bekijken, werkplaatsen en studio’s bezoeken, voorstellingen bijwonen en kennis maken met docenten en studenten. Bij vrijwel alle studies is het mogelijk meegebrachte portfolio’s te bespreken.

Meer info en het programma:
www.artez.nl/open-dagen-en-meeloopdagen

Gegevens

Datum:
8 maart 2018
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Bekijk de site van Evenement

Locatie

ArtEZ
Stadsmuur 88
Zwolle, Overijssel 8011 VD Nederland
+ Google Maps
Back to top button