Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open avond Windesheim: combineer werk en studie

25 april 2018-18:30 - 21:00

Zwolle – Hogeschool Windesheim organiseert op woensdag 25 april een open avond voor professionals die een studie naast hun baan willen doen.

Waar sta je en waar wil je heen? Doorgroeien in je functie of aan de slag in een andere sector? Beantwoord deze vragen samen met Windesheim op de open avond voor professionals. Bezoekers kunnen zich laten informeren over meer dan 185 opleidingen en cursussen binnen de interessegebieden Leiderschap en Management, Coaching en Supervisie, Educatie, Techniek en ICT, Bewegen en Sport, Gezondheid en Welzijn, Accountancy en Controlling, Marketing, Communicatie en Media en Theologie.

Studeren in eigen tempo

De regio Zwolle is van oudsher sterk in onderwijs. Niet alleen in aanbod voor jongeren, maar ook voor mensen die werk en studie willen combineren. Windesheim heeft een uitgebreid opleidingsaanbod van deeltijd-hbo, associate degrees, post-hbo, masters en cursussen die professionals helpen om zichzelf te ontwikkelen. Ook zijn diverse deeltijdopleidingen nu modulair te volgen. Dat betekent dat je losse modules volgt in een je eigen leertempo.

Voorlichting of kort studieadviesgesprek

De open avond bestaat uit een informatiemarkt en daarnaast twee voorlichtingsrondes. Bezoekers die twijfelen over hun loopbaan of studiekeuze kunnen op de open avond een kort gesprek voeren met een loopbaanadviseur of studiekeuzeadviseur. Inschrijven kan uitsluitend vooraf via aanmelding. Vol=vol.

De open avond wordt gehouden op woensdag 25 april van 18.30 – 21.00 uur op de Campus van Windesheim in Zwolle. Aanmelden kan via: www.windesheim.nl/openavond.

Gegevens

Datum:
25 april 2018
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Windesheim
Back to top button