Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontwerpatelier Stationshal Zwolle

29 mei 2018-20:00 - 22:00

Zwolle – Stel je voor: je mag alles doen wat je wilt met de Stationshal van Zwolle. Wat voor programma zou je interessant vinden? Waar zou jij aan mee willen werken? En dan niet éénmalig, maar voor een langere periode. Op elk moment van de dag en in elk seizoen. Hoe maak jij het wachten op de trein tot een feestje? Kies je voor een stilteruimte, laat je een korte film zien, of wil je het allebei? Is jouw droomstation klassiek of juist hypermodern?

Doe jij mee met het bedenken van invulling voor de Stationshal Zwolle?

NS Stations wil van de stationshal een kamer voor de stad maken! Daarom organiseert Club Cele i.s.m. NS Stations, gemeente Zwolle, De Stadsbeweging & ZAP een ontwerpatelier om invulling te geven aan de stationshal.

Maak Stationshal Zwolle tot een plek waar je prettig kunt wachten, ontspannen, ontmoeten en ontdekken, waar de spoorhistorie zichtbaar wordt, waar zowel jong als oud zich kan vermaken en waar de Zwolse culturele instellingen een plek kunnen hebben. Maak het een plek waar mensen worden uitgedaagd en geïnspireerd.

In het Ontwerpatelier op 29 mei wordt er ter plekke aan de slag gegaan met ideeën voor de invulling van de Stationshal Zwolle. Studenten, bewoners, interieur architecten, techneuten, timmermannen en timmervrouwen, horecamensen, art directors, culturele ondernemers, docenten, stadmakers en kunstenaars zijn van de partij. Jij toch ook?

Het Ontwerpatelier vindt plaats op 29 mei om 20:00 in de Stationshal van Zwolle.

Gegevens

Datum:
29 mei 2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

Station Zwolle
Stationsplein 16
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button