Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de schatkamer van Overijssel

19 februari 2018-13:30 - 15:30

Zwolle – Wat ligt er nou eigenlijk allemaal bewaard aan archieven, foto’s, films, kranten en kaarten in de depots van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle? Wat zijn de topstukken en hoe worden die bewaard? Ontdek de schatkamer van Overijssel tijdens de rondleiding op maandag 19 februari 2018.

Tijdens deze rondleiding maak je kennis met het HCO: wie zijn wij en wat doen wij. Je wordt rondgeleid door het bijzondere gebouw en krijgt een indruk van de collecties: 18 km aan archieven, foto’s, affiches, films, kaarten en een bibliotheek. Ook breng je een bezoek aan één van de zeven depots, normaal niet toegankelijk voor publiek, waar je de topstukken te zien krijgt.

Praktische informatie

De rondleiding start op maandag 19 februari 2018 om 13:30 uur in het Historisch Centrum Overijssel aan de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle. Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee. Duur van de rondleiding is circa 2 uur. De kosten voor de rondleiding bedragen €7,50 per persoon. Je wordt verzocht het bedrag ter plaatse, gepast, te voldoen. Pinnen is helaas niet mogelijk.

Meld je aan voor deze rondleiding via www.historischcentrumoverijssel.nl

Gegevens

Datum:
19 februari 2018
Tijd:
13:30 - 15:30
Evenement Tags:
,
Back to top button