Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online video-expert Zarayda Groenhart gast bij UVON IJssel-Vecht

16 oktober 2018-17:00 - 21:30

€50

Zwolle – Voormalig BNN-presentatrice Zarayda Groenhart is op dinsdag 16 oktober gastspreker op de Open Avond van vrouwennetwerk Uvon IJssel-Vecht in Zwolle. Naast een terugblik op haar tv-carrière, neemt Zarayda de bezoekers deze avond mee in de wereld van online video. Zarayda weet als geen ander wat werkt en wat niet voor je business.

‘The Why Girl’

Zarayda Groenhart kreeg landelijke bekendheid als presentatrice van o.a. het BNN- programma ‘Spuiten en Slikken’. Ze droomde destijds van een eigen talkshow, maar kreeg daarvoor geen kans bij BNN. Ze begon met video school ‘The Why Girl’ en produceerde en presenteerde haar eigen online talkshow vanuit haar woonkamer. Dat viel op. Een half jaar later werd haar talkshow uitgezonden op de Amerikaanse zender TLC. Nu, vijf jaar later, heeft ze al duizenden ondernemers geïnspireerd en geholpen om online video in te zetten voor hun bedrijf. Daarnaast is ze een veelgevraagd spreker.

Kom kennismaken met UVON IJssel-Vecht

Uvon IJssel-Vecht is een netwerkclub voor ondernemende vrouwen in onze regio en komt 10x per jaar bij elkaar. Elke bijeenkomst begint met een gezamenlijk diner met aansluitend een presentatie of een gezamenlijke activiteit. De Open Avond is bedoeld om geïnteresseerde vrouwelijke ondernemers uit onze regio kennis te laten maken met het netwerk en haar leden. We maken graag de cross-over van ZZP, MKB en grootbedrijf. Ook vrouwen in leidinggevende posities zijn welkom om aan te sluiten.

IJsseltoren

De Open Avond wordt gehouden in de business lounge van de IJsseltoren aan de Grote Voort 247. Vrouwelijke ondernemers worden welkom geheten met een glaasje Prosecco. Inloop vanaf 17:00 uur waarna om 18:00 uur de avond start met het gezamenlijk diner. De presentatie van Zarayda start rond 19:30 uur en duurt inclusief de pauze tot ongeveer 21:30 uur. Daarna is er volop ruimte om elkaar te leren kennen en te netwerken tot 22.15 uur. De toegang voor de hele avond is 50 euro per persoon inclusief diner en drankjes. Meer informatie vind je op http://www.uvonijssel-vecht.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 oktober via onderstaande link. Je bent van harte welkom! Meld je vandaag nog aan, want vol = vol.

 

 

Gegevens

Datum:
16 oktober 2018
Tijd:
17:00 - 21:30
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
http://www.uvonijssel-vecht.nl/agenda/2018/open-avond/208

Locatie

IJsseltoren
Grote Voort 247
Zwolle, Overijssel 8041 BL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
038 453 7372
Site:
http://www.ijsseltoren.nl/
Back to top button