Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ondernemersdag

18 september 2019 - 19 september 2019

Rabobank en Interpolis organiseren een Ondernemersdag op donderdag 19 september waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Vele kennispartners delen hun kennis via een informatiemarkt en diverse workshops en seminars. De avond is geheel gratis te bezoeken.

Waarom een Ondernemersdag?

70% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Zonde, vinden wij! Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak.

Netwerken en ervaringen uitwisselen

De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops.

Tijdens het voorprogramma kunnen ondernemers met elkaar netwerken door de applicatie MeetMatch. Op basis van LinkedIn profielen worden ondernemers aan elkaar gekoppeld om met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/zwolle2019.

Gegevens

Begin:
18 september 2019
Einde:
19 september 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

PEC Zwolle
Stadionplein 1
Zwolle, Nederland
+ Google Maps
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button
Close