Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nyassa Alberta: From Whitney to Tina

19 augustus 2018-15:00 - 17:30

€15,00

Zwolle – Op zondag 19 augustus start Cultuurschip Thor het nieuwe seizoen met een extra ingelast zomerconcert: de internationale soulvolle musicalster Nyassa Alberta, gewend aan de grootste podia in Duitsland, zal op het meest intieme podium van Zwolle haar mooiste musicalsongs ten gehore brengen. Ze wordt daarbij begeleid door Rik Elings aan de vleugel.

Eenmalig optreden in Nederland

Cultuurschip Thor is er in geslaagd om de in Duitsland woonachtige musicalster Nyassa Alberta voor een eenmalig optreden naar Nederland te halen. De talentvolle artieste heeft de afgelopen 10 jaar na een stormachtig debuut een gedegen carrière opgebouwd in de Duitse musicalscene. Nyassa schitterde in musicals als The Lion King, Sister Act, Hair, Jesus Christ Superstar, Aida en meest recent the Bodyguard.

Via een toevallige ontmoeting en een voorstel van Rik Elings om samen als Duo een concert te geven op Cultuurschip Thor reageerde Nyassa direct enthousiast. Ze zullen samen highlights brengen uit genoemde musicals. Nyassa zal de avond aan elkaar praten met interessante ‘inside information’.

Het oorspronkelijke concert om 20.30 was direct uitverkocht.  Wegens overweldigende belangstelling is er ook een middagconcert om 15 uur. Een iets kortere versie, zonder pauze, maar wel met inbegrepen koffie en thee vooraf.

 

Gegevens

Datum:
19 augustus 2018
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
www.cultuurschipthor.nl

Locatie

Cultuurschip Thor
Pletterstraat 24
Zwolle, Overijssel 8011 VG Nederland
+ Google Maps
Back to top button