Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Noorse band Motorpsycho doet extra lange show in Hedon

18 oktober 2017-08:00 - 17:00

De Noorse band Motorpsycho komt op zaterdag 28 oktober naar Hedon. In september brachten de rockers hun meest recente album ‘The Tower’ uit. Om zoveel mogelijk nummers te kunnen spelen doet de band een extra lange show. De deuren van Hedon gaan dan ook al om 18:45 open. De kaartverkoop is van start gegaan.

Motorpsycho is een bekende naam in de muziekwereld, de band debuteerde in 1989 en hebben sindsdien zelden stilgezeten. Achter hun naam staan meer dan twintig albums en diverse liveregistraties. De band uit het Noorse Trondheim staat er om bekend ruimte te laten voor experiment en improvisatie, hierdoor is elk Motorpsycho album weer een nieuwe ontdekkingstocht.

De band stond tijdens hun lange carrière al op tal van grote festivals en wist daar een grote fanschare aan over te houden. De band deed optredens op onder andere Down The Rabbit Hole, Sziget, Roskilde, Lowlands, Pukkelpop en tal van andere grote festivals. Het is voor het eerst dat de band in Zwolle speelt. Na afloop van het Motorpsycho optreden is er een aftershow in de kleine zaal van Hedon door The Good Hand uit Zwolle/Kampen.


MOTORPSYCHO

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 oktober
Open : 18:45 uur
Aanvang : 19:30 uur
Entree : € 24,00

De kaartverkoop voor dit evenement is gestart. Tickets zijn te verkrijgen online via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.


 

Gegevens

Datum:
18 oktober 2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Back to top button