Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NIEUWjaarsconcert Fanfare en Saxofoonorkest

9 januari-19:30

NIEUW inderdaad met hoofdletters geschreven.

Net als in 2019 hebben fanfare Kunst na Arbeid en het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only een nieuwjaarsconcert georganiseerd met wederom een vernieuwend karakter.

Op 9 januari gaan de twee orkesten samen met afvaardigingen van zoveel mogelijk muziekverenigingen uit Zwolle het concert afsluiten. Te beginnen met een werk wat door de orkesten en doedelzakblazers van de Lowland Brigade Pipe Band wordt uitgevoerd en af sluiten met evergreens van Vera Lynn waaronder We’ll meet again. Deze afsluiting zal de start zijn van een nieuw netwerk voor Zwolse muziekgezelschappen ter opvolging van de in 2019 opgeheven muziekraad.

Kunst na Arbeid bestaat ruim 90 jaar. De vereniging heeft een eigen opleiding en verzorgt muzieklessen op basisscholen. KNA beschikt daardoor over een gezond aantal jeugdleden. Kwaliteit van de gespeelde muziek is belangrijk, maar ook de gezelligheid en het sociale contact vormen een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven. Dirigent van het A-orkest is Martin Oosterwijk.

Het Zwols Saxofoonorkest For Saxes Only vierde in 2018 haar 5 jarig jubileum en heeft inmiddels meer dan 20 leden. Het orkest bestaat alleen uit saxofonisten, waarbij veelstemmige muziek gespeeld wordt in een breed repertoire, lopend van pop tot klassiek. Het orkest laat nu al een uniek geluid horen in Oost-Nederland. Gert Oosterwijk is de dirigent.

Het Nieuwjaarsconcert wordt gehouden in de Stadkamer (Zeven Alleetjes 1a in Zwolle) en begint om 19.30 uur.

Gegevens

Datum:
9 januari
Tijd:
19:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Stadkamer Centrum
Zeven Alleetjes 1a
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button