Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NDT 2 presenteert Sierra Oscar Foxtrot Tango

16 december 2019-14:30 - 16:20

€10

Muziek met een knipoog en een snufje theater in kerstsfeer!
De Pauwergirls bestaande uit Jasmijn Utermark, Aleid Borghardt en Monique Huisman hebben een sfeervol muzikaal theaterprogramma gemaakt in kerststijl, speciaal voor ouderen in Zwolle. Deze energieke Pauwergirls brengen muziek met een knipoog en een snufje theater rondom hun oude radio uit 1952!

Ze nemen u mee naar de tijd dat de radio centraal stond in de woonkamer, er spelletjes werden gespeeld, ochtendgymnastiek werd gedaan en er ouderwetse plaatjes werden gedraaid. Met een vette knipoog nemen de Pauwergirls het publiek mee naar deze nostalgische tijd.

Bekende nummers worden in een nieuw jasje gestoken en de Pauwergirls zingen deze bij voorkeur driestemmig. U kunt rekenen op hartverwarmende kerstliedjes, fijne meezingers, veel nostalgie, interactie en humor.

Alle ouderen uit Zwolle zijn van harte uitgenodigd om zich te verzamelen rondom de oude radio. Dus neem gezellig iemand mee en kom naar dit prachtige muzikale kerstoptreden!

In de pauze en na afloop is er voldoende tijd om bij te praten, of om nieuwe contacten op te doen in het sfeervolle Café Foye van de Zwolse Theaters.

Gegevens

Datum:
16 december 2019
Tijd:
14:30 - 16:20
Kosten:
€10

Locatie

Schouwburg Odeon
Blijkmarkt 25
Zwolle, overijssel Nederland
Back to top button