Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nazomeren met picknick in de Vreugderijkerwaard

29 september 2019-11:30 - 14:00

Wandel op zondag 29 september van 11.30 tot 14.00 uur mee met de boswachter van Natuurmonumenten door de Vreugderijkerwaard. Onderweg staat er een heerlijk gevulde picknickmand klaar. Deze excursie is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 9 jaar.

Nazomeren

Wandel samen met de boswachter vanaf Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve naar de uiterwaarden van de Vreugderijkerwaard. Geniet van de nazomer en de typische Hollandse luchten boven de waard. Onderweg stoppen we voor een picknick in het open veld. Daarna wandelen we verder over het unieke rivierduin dat alleen toegankelijk is tijdens excursies. Misschien staat de wilde bertram, duizend guldenkruid en rode ogentroost nog wel in bloei. Kosten: Volwassenen €14,50 /€ 17,50 p.p. (leden/niet-leden Natuurmonumenten), kinderen €12,50 / €15,50 p.p. (leden/niet-leden Natuurmonumenten).

Startpunt en boeken

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op: www.natuurmonumenten.nl/vreugderijkerwaard. De excursie start bij Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve, Zalkerweg 20, 8042 PL Zwolle.

Locatie

Schapenhouderij Vreugdehoeve
Zalkerveerweg 20
Zwolle, Overijssel 8042 PL Nederland
+ Google Maps
Back to top button