Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muziek in Park Eekhout

7 juli 2019-15:00 - 17:00

Gratis

Op zondagmiddag 7 juli tussen 15.00 en 17.00 speelt gelegenheidstrio Jansen – van Raalte – Laverman drie sets van 6 chansons op het grasterras van Theeschenkerij Eekhout (om ca. 15.00, 15.45 en 16.30 uur) Mevrouw Jansen zingt een keur aan Franse chansons, prachtig begeleid door Reinder van Raalte, piano en Jos Laverman, slagwerk. Samen geven zij een gevarieerd zomers chansonprogramma ten beste.

Uiteraard wordt er voor inleidingen en vertalingen zorg gedragen, zodat u allemaal begrijpt waar het verhaal over gaat. De muziek spreekt gelukkig helemaal voor zichzelf dus komt het dik in orde.

Wie komt zal liedjes horen van onder anderen George Brassens, Adamo, Barbara, Juliette Greco, Henri Salvador, Serge Reggiani, Yves Duteils, Francoise Hardy, Wende Snijders, Yves Montand, Zas, Keren Ann en Michel Fugain.

Het zijn op één na allemaal covers van bekende Franse chansons uit de jaren 50, 60, 70 en 80. U zult er vast een flink aantal van herkennen. De anderen nemen u vanzelf mee door hun meeslepend ritme, hun sensuele stemming of door de dramatische thematiek.

De Theeschenkerij is te bereiken via Roopoort, Parklaan, Emmawijk en de Burg. v Rooijensingel en serveert warm, koud en lekkers. De toegang is gratis en van 14.00 tot 18.00 is het terras geopend. De ligging van het terras in het majestueuze Park Eekhout is heel bijzonder.

Details vindt u op facebook en op de Park Eekhout-site. Daar ziet u ook op tijd wanneer het weer roet in het eten gooit. Hopelijk zal dat niet gebeuren. Graag tot ziens in het park.

PS: voor de ouders onder u met klein grut: een kleine speeltuin ligt direct naast de Theeschenkerij

Gegevens

Datum:
7 juli 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Theeschenkerij Eekhout
Parkweg 13
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button