Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Minstrel Sessions & Goudsteeg21 presenteren Atlanta in De Singel

5 oktober 2019-22:00 - 23:30

Gratis

Minstrel Sessions begint i.s.m. Goudsteeg21 aan een nieuw seizoen vol verrassingen, rockende ondergrondse en oude bekenden. Zaterdag 5 oktober is de aftrap in Café De Singel met de Nederlandse band Atlanta. Het concert begint om 22:00 uur, de toegang is gratis.

Atlanta

Atlanta is een instrumentale jamband uit het Oosten des Lands bestaande uit Bob Hogenelst (Birth Of Joy/Baskar), Sebas van Olst (Typhoon/Cool Genius) en Pieter Holkenborg (Automatic Sam/Ten East). De drie bandleden delen hun liefde voor bands als Band Of Gypsys, Orange Sunshine, Yawning Man en een instrumentale Black Flag met hun spontane improvisaties.

In de zomer van 2018 bracht Atlanta, in een beperkte oplage van vijftig stuks, haar eerste (en inmiddels uitverkochte) album ‘Flamingo’ uit op cassette. In het najaar van 2019 zal een nieuw album het levenslicht zien. Daarnaast staat een split LP samen met de legendarische Amerikaanse woestijngroep Yawning Man op stapel. Geen enkel optreden zal hetzelfde zijn, als er gerockt moet worden dan gebeurt dat en als de sfeer ernaar is dan grooven ze je de tent uit. Zo ook zaterdag 5 oktober in Café De Singel!

Goudsteeg21

Het concert van Atlanta is het eerste concert dat Goudsteeg21 dit nieuwe seizoen organiseert. Goudsteeg21 is druk bezig met zoeken naar een vaste plek voor de concerten. Die is nog niet voorhanden. Vandaar dat de concerten steeds op wisselende locaties plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven kunnen geïnteresseerden zich abonneren op de nieuwsbrief (via www.goudsteeg21.nl) of door de Facebookpagina van Goudsteeg21 een like te geven.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2019
Tijd:
22:00 - 23:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.goudsteeg21.nl

Locatie

Café de Singel
Back to top button