Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Metal grootheden Gojira voor unieke show naar Hedon

27 mei 2020-21:30

€34

Op woensdag 27 mei geeft de waanzinnig populaire Franse metalband Gojira een uniek optreden in Hedon. De show in Zwolle is de enige clubshow die de band in Nederland geeft. Naast het optreden in Zwolle staat de band ook op de 51e editie van Pinkpop in Landgraaf en samen met de Amerikaanse band Korn in de AFAS Live in Amsterdam.

Het geluid van Gojira kenmerkt zich door strak spel, harde gitaren en zang maar duidelijk en bovenal erg technisch. De band rond de broertjes Duplantier werd in 1996 in het Frans Baskische plaatsje Bayonne en weet gedurende hun carrière na elke tour en elk nieuw album nieuwe fans aan zich te binden. Muziektijdschrift OOR noemt de band in 2017 dan ook de toekomst van de metal. Naast het optreden in Hedon doet de band ook legendarische zalen als de AB in Brussel en Grosse Freiheit in Hamburg aan en staan ze op grote festivals als Pinkpop, Rock am Ring en Sweden Rock.

Gojira bracht in totaal zes studioalbums uit waarvan het album Magma uit 2016 de definitieve doorbaak betekende en wat unaniem lovende reviews wist te scoren. De band ging al op tour met grote bands als Guns ‘n Roses, Metallica en Korn. In 2017 werd Gojira genomineerd voor maar liefst twee Grammy Awards: die van Best Rock Album en Best Metal Performance.

De kaartverkoop start vrijdag 28 februari om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl.

Gegevens

Datum:
27 mei 2020
Tijd:
21:30
Kosten:
€34
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Hedon Zwolle
Telefoon:
038 452 7229
Bekijk de site van Organisator

Locatie

hedon zwolle
zwolle, overijssel Nederland + Google Maps
Back to top button