Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meander Vocaal zingt voor Unicef

23 april-20:00 - 23:59

€8

Donderdag 13 februari  en 23 april geeft Meander Vocaal, het schoolkoor van het Meander College, een benefietconcert voor Unicef. Het is de vierde keer dat het schoolkoor dit samen met Unicef4Zwolle organiseert in de Plantagekerk. De begeleiding van het koor is in handen van jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel.

Op het programma staan klassieke werken van onder andere Bach, Mozart en Mendelssohn. Meander Vocaal staat onder leiding van beide muziekdocenten, Albert Dam en Jasper van der Deen; dit concert staan koor en orkest onder leiding van Albert Dam. In het volgende grote project, “Young Blue United“ in Theater de Spiegel, zal het koor onder leiding staan van Jasper van der Deen.

Omdat het concert op 13 februari inmiddels al is uitverkocht adviseren we belangstellenden vast een kaartje te reserveren voor een extra concert op donderdag 23 april in de Plantagekerk. Mogelijk is er aan de zaal op donderdag 13 februari nog wel een enkele toegangskaart beschikbaar, maar de online verkoop is inmiddels uitverkocht. Tickets voor het extra concert zijn inmiddels verkrijgbaar via: www.ticketkantoor.nl/shop/duovocaal

Gegevens

Datum:
23 april
Tijd:
20:00 - 23:59
Kosten:
€8
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.ticketkantoor.nl/shop/duovocaal

Locatie

Plantagekerk
Ter Pelkwijkstraat 17
Zwolle, Overijssel Nederland
+ Google Maps
Back to top button