Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Marco Hovius (16Down) brengt ode aan Led Zeppelin

3 september 2017-20:30 - 23:30

€10,50

Zwolle – Zondag 3 september speelt Marco Hovius de beste nummers van Led Zeppelin in Zwols poppodium Hedon. Een ode met een bijzondere lading voor Hovius want toen hij op zoek was naar zijn favoriete gitaar, de Fender Stratocaster, heeft hij per toeval Robert Plant en Jimmy Page ontmoet op een zandweg in Mississippy. Een niet allerdaagse ontmoeting en gesprek met deze “gods of rock” wat de muziek van Led Zeppelin voor hem nog bijzonderder maakte.

Led Zeppelin, o.a. bekend van de megahits Stairway To Heaven en A Whole Lotta Love, was een Engelse rockband die in 1968 werd opgericht door gitarist Jimmy Page. De band werd geroemd vanwege haar verbrijzelende harde interpretaties van blues, maar ook vanwege haar inmenging van mythologie en mystiek in de muziek.

Marco Hovius

Marco Hovius (bekend van 16Down, Prodigal Sons) bracht drie rockalbums uit, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op de grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en België. Incidenteel brengt hij werk van zijn muzikale helden. Met werk van RadioHead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave het werk van Jimi Hendrix en Pearl Jam.

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via http://www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

Gegevens

Datum:
3 september 2017
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€10,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
hedon-zwolle.nl

Locatie

Hedon
Burgemeester Drijbersingel 7
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button