Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maple Market

29 juni 2019-15:00 - 19:00

Gratis

Open ateliers, workshops, live muziek en de Maple Market. Dat biedt de Creatieve Coöperatie allemaal op zaterdag 29 juni tijdens het Maple Festival. Van 14.00 tot 22.00 uur, met workshops van 15.00 tot 19.00 uur. Kom naar de Esdoornstraat 3 en laat je inspireren en verrassen door de veelzijdige creatieve ondernemers.

Workshops

Onze ondernemers nemen je graag mee in hun passie! Zowel binnen in de diverse ateliers, werkplaatsen en kantoorruimtes als buiten. Ervaar hoe het is om goud te smeden, hout te graveren, hoe keramiek wordt gemaakt of zet een VR-bril op en duik in de virtuele wereld!

Open ateliers

Loop binnen bij een van de vele werkruimtes of ateliers van onze creatieve ondernemers en neem een kijkje achter de schermen! Maak een praatje en kom erachter wat hun drive is en hoe zij werken.

Maple market

Wil je iets mee naar huis nemen als aandenken of support jij deze creatieve ondernemers? De MAPLE MARKET is de uitgelezen plek om jouw tastbare herinnering te scoren.

Muziek

De gehele dag staat Backattack Soundsystem met hun swingende beats op het festivalterrein. En tussendoor diverse liveoptreden van singer-songwriters en spoken word-artiesten.

Food & drinks

Geniet op het terras van een heerlijk mediterraans eten met een speciaal biertje of een bijzonder hapje bij één van de foodtrucks.

Gegevens

Datum:
29 juni 2019
Tijd:
15:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Creatieve Coöperatie
Esdoornstraat 3
Zwolle,
+ Google Maps
Back to top button