Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mainloods Festival

3 oktober-14:00 - 18:00

Zwolle – Heb jij al gehoord van de machinefabriek die gevestigd was in een grote loods, vol machines, met veel stoom en warmte? Er was altijd wel iets gaande, maar op een dag werd het verdacht stil. De machines werden uitgeruimd en de loods bleef alleen achter, zonder vreugde. Het verhaal van de grote industriële loods. Na jarenlange stilte nodigt hij jullie graag uit om een kijkje te nemen op zijn unieke locatie. Kom jij ook ontdekken? Zaterdag 3 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur aan de Grote Voort 8-10. Waan je door de diverse straatjes van makers, creatief ondernemers en muzikanten. Drink limonade en neem een lekkere donut van de grote donutmuur.

Op een dag kwam er een kunstenaar binnenstappen en hij merkte hoe treurig deze loods was. Met zijn palet vol kleuren maakte hij de mooiste muurschilderingen. Vervolgens kwamen er diverse muzikanten en zij vulden de leegte van de loods met warme klanken. De loods werd steeds een beetje vrolijker, zouden zijn wensen dan toch in vervulling komen?

Stukje bij beetje druppelden er meer mensen binnen. Makers creëerden de gaafste huisjes met daarin glasfusion, dotpainting, 3D-printers, insectenhotels, fotografie, vormgeving, muziek en nog veel meer …

Met trots wil hij laten zien hoe gaaf het is op zijn locatie en wat er allemaal voor een leuke activiteiten georganiseerd worden. Dag in, dag uit; een wereld van verwondering!

Kom jij ook langs om te kijken, maar vooral te beleven? Waan je door de diverse straatjes van makers, creatief ondernemers en muzikanten. Drink limonade en neem een lekkere donut van de grote donutmuur.

Zaterdag 3 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur kan jij de wereld van de loods bewonderen op het Mainloods Festival aan de Grote Voort 8-10!

Gegevens

Datum:
3 oktober
Tijd:
14:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Back to top button